Matematika 6 - zbirka sa testovima i zadacima

Matematika 6 - zbirka sa testovima i zadacima


720,00 RSD

DOSTUPNOST: Nema na stanju
PLAĆANJE: Plaćanje pouzećem
DOSTAVA: Dostava na adresu kupca u roku 1-7 radnih dana
CENA DOSTAVE: Besplatna dostava za porudžbine preko 3000 RSD! Cena dostave za manje iznose je 200 RSD.


DOSTAVA

Dostava proizvoda na teritoriji cele Srbije. Cena dostave je 200 RSD. Besplatna dostava za ukupan iznos porudžbine preko 3000 RSD!

Vreme dostave

Vreme dostave je od 1 do 7 radnih dana, zavisno od količine robe na lageru.

Matematika 6 - zbirka sa testovima i zadacima

Autor: Branko Jevremović, Radmila Božić, Jovan Ćuković Dizajn: D punkt Edicija: Udžbenici i priručnici Godina izdanja: 2009 Oprema: Format 20,5 x 26.5 cm, 172 str., broš, ćirilica

~~Nastavne teme i manje celine imaju isti naziv i redne brojeve kao u udžbeniku, a redni brojevi zadataka i slika dati su ya svaku nastavnu celinu posebno. Pored toga, zbirka sadrži i poglavlja: 10. Radni zadaci i 11. Testovi ( za prvo polugodište i kraj školske godine).

Takođe, sva četiri školska pismena zadatka data su u tri varijante. Na početku svakog poglavlja ili naslova je podsetnik (neophodni izvodi iz teorije sa jednostavnim primerima), tako da je zbirka pogodna prvenstveno za redovnu nastavu i samostalni rad učenika, ali i za dodatni rad, to su zadaci: sa zvezdicom, uradi koliko možeš i razni zadaci. 

Zbirka ima ukupno 1290 zadataka i posle svakog poglavlja data su rešenja, uputstva i rezultati, što omogućuje učeniku da lako i efikasno kontroliše svoj rad. Svaki učenik treba samostalno da reši zadatke  i odgovori na postavljena pitanja, da proveri dobijene rezultate, pa tek onda da uporedi svoj rad i rezultate sa onima u knjizi. Tako se stiče samopouzdanje i samostalnost u radu.

Nema ocena proizvoda